RING: 56 33 69 59

RING: 56 33 69 59

April1965

Britt Salong starter opp

I 1965 startet Britt Marthinussen, 23 år gammel, frisørsalong i kjelleren hos sine forelde på Kolltveit - BRITT SALONG. Hun hadde da gått i lære, tatt svennebrev og arbeidet i Bergen i flere år. Britt Salong var Sotras første frisørsalong, så kundene kom fra hele øyen - både med buss og båt - for sitt frisørbesøk.

Januar1968

Jeg husker godt den gangen man rodde fra Foldnes til Kolltveit for å klippe seg. Eneste frisørsalongen som var på den tiden på Sotra.

Britt Marthinussen
Juni1987

Britt Salong utvider til 2 avdelinger

Da Kolltveit senter åpnet i 1987, flyttet hun salongen dit, og den ble drevet der frem til hun etablerte Britt Salong, avd. Straume, med sju frisører ansatt. Samtidig startet hun en avdeling på Bønes Senter, hvor fem frisører var ansatt.

Januar2001

Britt Salong blir Marth Frisør

I 2001 overlot hun salongen til sin sønn, frisør Espen Marthinussen, og navnet Britt Salong ble da endret til Marth Frisørsalong. Samtidig ble Britt Salong på Bønes solgt, så hovedfokuset ble fra da av salongen på Straume. Marth Frisørsalong, lokalisert i Temahuset på Straume, er i dag en godt etablert salong, hvor det legges sterkt fokus på kvalitet og service.