RING: 56 33 69 59

RING: 56 33 69 59

OLAPLEX!

Olaplex har vært brukt tusenvis av ganger med fantastiske resultater. Olaplex er en styrkende behandling for hår som skal farges, blekes eller bygges opp.

Mange er så fornøyde med OLAPLEX etter første gangs bruk at de ønsker å legge i enda mer andre gang. Hvis du gjør dette, vil håret ta en evighet å løfte. Det er som å tilsette vann til saft; du fortynner vannstoffet med Olaplex, og du balansere det ved bumpe opp volumet.

Langsiktige effekter

Alle ønsker å vite om Olaplex bygger seg opp i håret og gjør det vanskelig å farge eller lysne etter flere bruk. Det raske svaret er at håret bare fortsetter å bli bedre. OLAPLEX` testere, kjendisfrisører som har alt å tape, har brukt Olaplex på tusenvis av kunder flere ganger i over et år, og ikke gitt en eneste rapport på noe negativt. Det eneste som kan gå galt med Olaplex, er bare rett og slett at du bruker for mye Olaplex og fortynner vannstoffet som du legger til. Dette ser ut til å skje ofte nok for oss å nevne det igjen her. Det er en ny kjemi og det krever at du tenker litt annerledes.

Større bilde
Større bilde
Større bilde